Θανάσης Περδικάρης στον Prisma 91,6: Θέλει χρόνο να αποκατασταθούν οι ζημιές από τον σεισμό. Εκτιμώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε αποτελέσματα.

 

Την συγκρατημένη αισιοδοξία του ότι έχει ξεκινήσει μια διαδικασία αποκατάστασης των δομών που επλήγησαν από τον καταστροφικό  σεισμό της 17 Νοέμβρη εξέφρασε μιλώντας στον Prisma  91,6 Αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης, λέγοντας ότι “πάμε καλά”.

Ο κύριος Περδικάρης υπογράμμισε ότι επαφές  των τελευταίων εβδομάδων του δημάρχου Λευκάδας Κωσταντίνου  Δρακονταειδή  θα φέρουν  αποτελέσματα,  ενώ στάθηκε και στα τεράστια εμπόδια που δημιουργεί η γραφειοκρατία, η οποία φρενάρει ακόμη και τις κεντρικές επιλογές .

Ο Θανάσης Περδικάρης   αναφέρθηκε  στις σημαντικές ζημιές  που έχει υποστεί το δίκτυο ύδρευσης στα χωριά που χτυπήθηκαν από τον σεισμό, λέγοντας πως ήδη έχει κινητοποιηθεί διαδικασία για να εκταμιευτούν τα κονδύλια αποκατάστασης των ζημιών που έχουν υποστεί.

 Όσον αφορά την αποκατάσταση των μεγάλων δρόμων,  ανέφερε ότι αυτό δεν μπορεί να το αναλάβει μόνος του ο  Δήμος  και ανέφερε έχουν έρθει σε επαφή με το υπουργείο υποδομών, λέγοντας ότι υπάρχει σκέψη να αναλάβει την από κατάσταση οδικού δικτύου το υπουργείο υποδομών, χωρίς συμμετοχή του Δήμου.

Ο κύριος Περδικάρης υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που δεν μπορεί κανείς να εκτιμήσει πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία,  ο Δήμος το τρέχει, εκτιμώντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε αποτέλεσμα.

Κατά την παρέμβασή του ο Αντιδήμαρχος κ. Περδικάρης αναφέρθηκε και στις κοινωνικές δομές του δήμου και στην προσπάθεια που θα γίνει και τη νέα χρονιά, ώστε   να ενισχυθούν και να συνεχίζουν να ανακουφίσουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την κοινωνική φροντίδα του Δήμου.

Παναγιώτης Κουνιάκης
About Παναγιώτης Κουνιάκης 1886 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6