Πρεμιέρα με πλήθος κόσμου για το 7ο “3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”(φώτο)

 


Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 09 Ιουλίου για το 7ο “3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 09-15 Ιουλίου στα γήπεδα μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας,υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Πρέβεζας, του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας και με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζαςμετατρέποντας την πόλη της Πρέβεζας σε επίκεντρο του μπασκετικού πάρτι.

Είναι ένα μεγάλο αθλητικό event που γίνεται τα τελευταία 7 χρόνια στην πόλη της Πρέβεζας και πλέον αποτελεί θεσμό όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά για όλη τη Δυτική Ελλάδα και κάθε χρόνο περισσότερες από 100 ομάδες δηλώνουν συμμετοχή.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση ξεπερνά τις προσδοκίες  συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από όλη τη Δυτική Ελλάδα και φιλοξενώντας τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο του μπάσκετ. Μάλιστα, φέτος, “το παρών” θα δώσουν ο speaker των μπασκετικών επιτυχιών Βασίλης  Σκουντής και ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μπόγρης.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 18516 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply