Χρήστος Γληγόρης: Ο πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ στην ανάρτηση του δίνει συγχαρητήρια σε άτομα που δεν γνωρίζουν που είναι η διοίκηση της ΔΕΠΟΚΑΛ

Με αφορμή το δημοσιογραφικό σχόλιο του Παναγιώτη Κουνιάκη με ρεπορτάζ από την πλευρά του πρόεδρου κ Ρόκκου, ο κ. Χρήστος Γληγόρης έκανε σχόλιο στην σελίδα του Lefkkadatoday στο Facebook δίνοντας την δική του εκδοχή.

 

Για να μην μεταφέρετε ανακρίβειες άθελά σας κ Κουνιακη, πριν δεκαπέντε μέρες δεν συζητήσαμε για την λήξη του προγράμματος, διότι η ανανέωση συμβάσεων στις 30/9 την θεωρούσαμε δεδομένη, όπως ακριβώς συνέβαινε και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις. ( Λήξη συμβάσεων).

Πριν 15 μέρες συζητήσαμε για την χρηματοδότηση της ΔΕΠΟΚΑΛ για το τρίμηνο Σεπτεμβρίου- Δεκεμβρίου, όπου με ολιγωρία της κυβέρνησης δεν μεριμνήθηκε και οι εργαζόμενοι θα βρεθούν στον κίνδυνο μη καταβολής μισθού.

Μέχρι και τις 30/9 πιστεύαμε ότι οι συμβάσεις θα ανανεωθούν κανονικά, πράγμα που δεν έγινε. Να σημειωθεί το εξής σημαντικό. Οι εργαζόμενοι ξαναβρίσκονται σε κίνδυνο να μείνουν απλήρωτοι μετά από 5 χρόνια ομαλής μισθοδοσίας. έχει την σημασία του αυτό.

Τώρα οι οσκαρικές ευχαριστίες του κ. Ρόκκου εμένα προσωπικά μου προκαλούν γέλιο, διότι το πρωινό της 30ης Σεπτεμβρίου ίσως να μιλούσα με την διοίκηση της ΔΕΠΟΚΑΛ για πάνω από δύο ώρες προσπαθώντας να ενημερωθώ για τις εξελίξεις.

Ο πρόεδρος έκανε την ανακοίνωση στις 30 ( έχοντας εφημερία στο νοσοκομείο). Άραγε όλες οι συνεδριάσεις της ΔΕΠΟΚΑΛ επί έναν χρόνο τι αφορούσαν; Οι τοποθετήσεις μας που αποσκοπούσαν; Οι ανησυχίες μας είχαν κανένα νόημα; Αυτά δεν είναι ενδιαφέρον άραγε για τον πρόεδρο; Δίνει συγχαρητήρια σε άτομα που δεν γνωρίζουν κάν που είναι τα γραφεία της ΔΕΠΟΚΑΛ;
Κρίμα για την εταιρεία. Πραγματικά κρίμα..

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8597 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*