Πτώμα στην Εθνική: Τον σκότωσαν και τον πέταξαν στο δρόμο

Μοιραστείτε το:

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος Σχολαρίου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας ήταν θύμα δολοφονίας, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε έρευνές τους διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Πρωινές ώρες της 07-09-2020 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ύψος Σχολαρίου, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, νεκρός άνδρας. Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων εκτεταμένων ερευνών, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπισμού της σορού, έπειτα από την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Έγκλημα στο Άργος

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αγροτική κατοικία μεταξύ του χωριού Ίναχου και του Άργους μέσα στον κάμπο της Αργολίδας τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 60χρονο περίπου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε αγροτική κατοικία δεμένος με μονωτική ταινία και πεσμένος μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, τον άτυχο άνδρα εντόπισε φίλος του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το Τμήμα Ασφαλείας Άργους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας που ερευνά την υπόθεση, εξετάζει ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο την ληστεία μετά φόνου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι χώροι του σπιτιού είχαν αναστατωθεί, πράγμα που τους κάνει να εκτιμούν ότι ο δολοφόνος έψαχνε για χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης κι έτσι εκτιμάται ότι το θύμα μπορεί να γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε την πόρτα του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος του 60χρονου οφείλεται σε ασφυξία, καθώς η μονωτική ταινία του είχε φράξει τις αναπνευστικές οδούς. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη καθώς και η αστυνομική έρευνα που θα διαλευκάνει την υπόθεση, ενώ αναμένεται και η εξέταση από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ