Πρέβεζα: Μήνυμα ενότητας της κεντροαριστεράς από τον Γ. Καμίνη! (φωτο – video)

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για επικεφαλής του  νέου φορέα της κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Πρέβεζα.

Ο κ Καμίνης συνομίλησε με τον κ Περικλή Βασιλάκη, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πρέβεζας Τάκη Παππά, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Βαγγέλη Ροπόκη, τον πρώην αντιδήμαρχο Δ. Κατσιπανέλη και άλλα στελέχη του χώρου.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε: «έχω αφιερώσει αυτή την περιοδεία στην Ήπειρο, να γυρίσουμε την περιοχή να μιλήσουμε με τον κόσμο , να εξηγήσουμε τι είναι αυτό το εγχείρημα, πάμε να δημιουργήσουμε την κεντροαριστερά, μια ενωμένη κεντροαριστερά, η οποία θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σύστημα, γιατί ενωμένη θα είναι μεγάλη.

Και από εδώ και πέρα και η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα να λογαριάζουν πάρα πολύ σοβαρά το γεγονός ότι θα υπάρχει μεταξύ τους ένα καινούριος πολιτικός παράγοντας σταθερότητας ο οποίος θα ξεκινήσει τη συζήτηση για το μέλλον της χώρας.  Πρέπει να συζητήσουμε πάρα πολύ σοβαρά, πρέπει να τελειώσουν οι «σκυλοκαβγάδες», να δούμε τι έγινε σε άλλες χώρες που ενώ μπήκαν μετά από εμάς στην κρίση έχουν βγει πριν από εμάς , τέτοιες χώρες είναι η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία, τι έκαναν αυτές οι χώρες και τα κατάφεραν;

Είναι πάρα πολύ απλό, σε τέσσερα – πέντε θεμελιώδη ζητήματα οι πολιτικές δυνάμεις συμφώνησαν μεταξύ τους και ανεξάρτητα ποιος βρίσκεται στην διακυβέρνηση των χωρών αυτών, εφαρμόζει αυτά τα κοινά συμφωνηθέντα που για τη χώρας μας είναι αυτονόητα.

Τώρα λοιπόν που τελειώσαμε με τα διαδικαστικά και την εκλογή της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, πάμε όλοι μαζί να συζητήσουμε , να αντιπαραθέσουμε τις απόψεις μας για να πάμε στο συνέδριο στη μεγάλη σύνθεση που θα μας φέρει όλους μαζί»

Δείτε τη δήλωση:

Στη συνέχεια ο κ Καμίνης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ Χ. Μπαίλη στο δημαρχείο και ακολούθησε επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ Στράτο Ιωάννου.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2033 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6