Ο Δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης στον Prisma 91,6

 

Την Δευτέρα 11/3 στις 12 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τηλεφωνικά  τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Παντελάκη.

Ο Γιάννης Παντελάκης είχε δουλέψει για παρά πολλά χρόνια στην ιστορική Ελευθεροτυπία όπου και διαβάζαμε κείμενα του, ενώ αργότερα με το κλείσιμο της μαζί με άλλους συναδέλφους του εντάχθηκε στο συνεταιριστικό εγχείρημα της ΕΦΣΥΝ όπου διατέλεσε και διευθυντής σύνταξης της Εφημερίδας των Συντακτών.

Το 2014 ανέλαβε την διεύθυνση του Αθήνα 9.84 από όπου αποχώρησε μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Κείμενα του επίσης έχουν δημοσιευτεί στο protagon.gr ενώ σήμερα τον διαβάζουμε μέσα και από την εφημερίδα ”Φιλελεύθερος”.

Συζητήσαμε μαζί του για την διαπραγμάτευση για το όνομα της γειτονικής χώρας ( ΠΓΔΜ) που διεξάγεται σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Ο κ. Παντελάκης μας μετέφερε την άποψη του επιπρόσθετα, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Τέλος ακούσαμε το σχόλιο του για τον τερματισμό του τρέχων μνημονιακού προγράμματος και για την αφήγηση της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου στις αγορές μετά τον Αύγουστο.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2187 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr. Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6