Ο Δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός στον Prisma 91,6

Την Δευτέρα 7/5 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τηλεφωνικά  δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό.
Ο Φοίβος Κλαυδιανός σπούδασε οικονομικά στο ΕΚΠΑ όπου πραγματοποίησε και το μεταπτυχιακό του. Στην συνέχεια ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και το πολιτικό ρεπορτάζ.Σήμερα είναι δημοσιογράφος στο Real FM και στο Real.gr. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Αυγή και στη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Συζητήσαμε μαζί του για τη πολιτική ατζέντα της επικαιρότητας και μας μετέφερε το ρεπορτάζ της κυβέρνησης.Ακούσαμε το σχόλιο του για τη ρητορική της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου στις αγορές με το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 αλλά και για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. ο κ. Κλαυδιανός επισήμανε ότι το ζήτημα των συνεργασιών κυρίως στη τοπική αυτοδιοίκηση θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα και ότι είδη γίνονται επαφές μεταξύ των πολιτικών χώρων της αριστεράς και της ”κεντροαριστεράς” και σε επίπεδο ονομάτων σε πόλεις ανά την Ελλάδα. Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός της πιθανής διεξαγωγής εκλογών και τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1630 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6