Ο αθλητικός δημοσιογράφος Νίκος Παπαδογιάννης στον Prisma 91,6

Την Πέμπτη 3/5 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τηλεφωνικά στην εκπομπή μας τον γνωστό αθλητικό δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη.

Ο Νίκος Παπαδογιάννης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι αθλητικός δημοσιογράφος( από τους καλύτερους αναλυτές της πορτοκαλί μπάλας). Με πλούσια καριέρα σε ΕΡΤ, MEGA CHANEL και στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, o Nίκος Παπαδογιάννης αναλύει τα εντός και εκτός παρκέ τεκταινόμενα των ομάδων με εξαιρετικό τρόπο.Για χρόνια αρθρογραφούσε στην ιστορική Ελευθεροτυπία, ενώ τώρα είναι προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ στο documendo. Τον παρακολουθούμε και το διαβάζουμε τακτικά, μέσα από το gazzetta.gr .

Συζητήσαμε μαζί του σχετικά με το final four του Champions League και την προσπάθεια κατάκτησης της κούπας από την Α.Ε.Κ. αλλά και το γεγονός της κόντρας του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα που θα οδηγήσει σε πιθανή αποχώρηση του τριφυλλιού από τη διοργάνωση τη νέα χρονιά.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1630 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6